Wie ben ik

Ik heb geleefd, echt geleefd, ik heb eruit gehaald wat erin zat
Ik ben Peter Oostelbos, geboren in 1954 te Tilburg en ik woon in Randwijk (Betuwe).

Na een fikse burn-out in 2004, gevolgd door een langdurige en diepe depressie, is mijn visie op mijn leven drastisch veranderd. Ik vond geen voldoening meer in het werk wat ik jarenlang, overigens met veel plezier, heb gedaan. Ik was niet tevreden met het leven dat ik leidde, een leven van dag tot dag, zonder duidelijk doel. Het verlangen groeide om mijn leven een echt zinvolle invulling te gaan geven. Op mijn sterfbed wil ik kunnen zeggen: ‘Ik heb geleefd, echt geleefd, ik heb eruit gehaald wat erin zat’.

Ik heb een aantal trainingen persoonlijk leiderschap gevolgd en na vele jaren van alleen maar ontvangen ontstond het verlangen om te gaan geven. Om dit te realiseren ben ik begonnen aan een opleiding tot coach persoonlijke ontwikkeling. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft een enorme groei doorgemaakt en ik heb mijn depressie overwonnen. De kroon op dit werk was de start van mijn coachpraktijk in het voorjaar van 2010.

Als ‘ervaringsdeskundige’ richt ik me in mijn coachpraktijk met name  op mensen die (langdurig)  depressief zijn en ondersteuning nodig hebben om hun depressiviteit te overwinnen of bij het afbouwen van medicatie.

Contact

Peter Oostelbos
Koningin Julianastraat 18
6668 AG Randwijk

06-51511240

info@dehartenboom.nl

Laat een bericht achter